Svojim dugogodišnjim radom neprestano smo ulagali u tehnologiju kako bih bili u korak sa suvremenim rješenjima koje nam tehnologija pruža, a ujedno kako bih olakšali određene procese servisa.

Tako se tijekom godina u našem servisu pronašlo mjesta za razne strojeve koje su pratili napredak tehnologije i razvoj auto industrije.

Pošto neprestano pratimo trendove i osluškujemo potrebe naših korisnika, možemo se pohvaliti da smo brojnim strojevima koje posjedujemo pridodali još jedan na kojeg smo izuzetno ponosni.

Naime radi se o PRO-CUT stroju za tokarenje kočionih diskova. Ovim strojem želimo svim našim korisnicima koji imaju problema sa kočionim sustavom pružiti alternativu koja će njihovim diskovima dati novu obrađenu površinu.

Stroj za tokarenje diskova PRO CUT - Zoki servis - Karlovac - Bosch car service
Stroj za tokarenje diskova PRO CUT – Zoki servis – Karlovac – Bosch car service

Što PRO-CUT radi Vašim diskovima?

Tijekom vožnje neprestano koristimo kočnicu kako bih smanjili brzinu vozila ili zaustavili isto, u nekim slučajevima javlja se potreba za naglim zaustavljanjem vozila. Kako bih taj proces bio moguć disk i pločice moraju biti ispravne. Pošto su diskovi i pločice skloni neravnomjernom trošenju dolazimo do problema gdje se disk i kroz vizualni pregled troši nejednako.

Kako bih tome problemu stali na kraji moguće je zamijeniti pločice i disk ili ako nam to disk omogućava izvršiti tokarenje samog diska.

Što dobivam tokarenjem diska?

Tokarenjem samog diska dobivamo novi glatku površinu na koju pločica prianja punom svojom površinom. Samim time put kočenja se smanjuje, a vaš kočioni sustav se ravnomjerno koristi bez straha da će doći do neželjenih posljedica.

Koliko traje proces tokarenja?

Kako bih sve diskove na vozilu ispravno obradili potrebno vrijeme je oko jednog sata po vozilu.

Kratki video kako sam stroj radi možete vidjeti u nastavku