Servis klima uređaja

Profesionalna usluga servisa klima uređaja

Stručnjaci Zok i servisa rado će servisirati Vaš klima uređaj kako bi osigurali konstantnu ugodnu temperaturu u putničkom prostoru i spriječili pelud i neugodne mirise.

  • Ispitivanje curenja
  • Ispitivanje tlaka i funkcionalnosti
  • Zamjena filtra u kabini
Servis klima uređaja - Zoki servis Karlovac - Bosch car servis
Servis klima uređaja – Zoki servis Karlovac – BOSCH Car servis

Naša usluga za izvrsnu atmosferu

Klimatizacija je postala standardna značajka u većini modernih automobila i zahtijeva redovito održavanje kako bi se osigurao dugi vijek trajanja. Osim gubitka rashladnog sredstva, bakterije i gljivice se također mogu nakupiti i na kraju uzrokovati neugodne mirise ako klima uređaj nije dobro očišćen. Štoviše, filter se mora zamijeniti nakon dvije godine. Na stručnjake u Zoki servisu za servis automobila možete se osloniti za profesionalno održavanje klima uređaja, tako da uvijek možete uživati ​​u pravoj temperaturi u automobilu – bez obzira na vanjsku temperaturu.

Neophodno je redovito servisiranje

Vozila s klimatizacijskim sustavom potrebno je provjeriti najmanje jednom godišnje u specijaliziranoj radionici. Ne samo zato što sustav gubi i do 8% svog rashladnog sredstva svake godine. Također je važno provjeriti stanje najvažnijeg dijela za isušivanje. To je odgovorno za vađenje vlage iz kružnog rashladnog sredstva i smanjenje mehaničkog trošenja. Poput filtera kabine, koji ima ograničen vijek trajanja.

Naručite se za servis klima uređaja

Prepustite nam brigu oko Vašeg automobila