Dijagnostika motora

Profesionalna dijagnostika elektroničkog sustava

U slučaju elektroničkog kvara u Vašem vozilu ili ako se upali svjetlo upozorenja (lampica), možete se osloniti na naše stručnjake da brzo pronađu i otklone problem.

  • Profesionalno, sustavno rješavanje problema
  • Odlično kvalificirano osoblje
  • Vrhunsko ispitivanje i oprema za radionice
  • Ispis grešaka
Dijagnostika motora - Zoki servis Karlovac - Bosch car servis
Dijagnostika motora – Zoki servis Karlovac – BOSCH Car servis

Međusobno povezani el. sklopovi

Sve veći broj komponenti elektroničkog sustava i opsežnije električne oprema čine popravak vozila kompliciranijim nego ikad. To znači da servisiranje složenog električnog sustava u vozilu uključuje mnogo više od zamjene neispravne žarulje ili zamjene pregorjelog osigurača. Elektroničke komponente ne samo da komuniciraju jedna s drugom, one ponekad ne mogu funkcionirati bez jedne druge. Neispravnost samo jednog senzora može čak i zaustaviti cijeli električni sustav. Tehničari Zoki servisa su idealno opremljeni za rješavanje takvih problema i uvijek se možete osloniti na profesionalno popravljen automobil

Posjedujemo svu potrebnu stručnost

Ako imate problema s elektronikom u vašem vozilu, možete se osloniti na jedinstvene sposobnosti naših stručnjaka. BOSCH Car servis – Zoki servis svoje znanje stječu izravno od Boscha, vodećeg svjetskog dobavljača originalne opreme, u obliku intenzivnih tečajeva, tako da su naši tehničari sposobni nositi se s dijagnozom i rješavanjem problema. Od upravljanja baterijama i elektronike vozila do elektronički upravljanih sustava ubrizgavanja i elektronički podržanih sustava pomoći vozaču.

Naručite se za dijagnostiku motora

Prepustite nam brigu oko Vašeg automobila