Zamjena ulja i filtera

Kvalitetna ulja i filteri

Prilikom zamjene ulja preporučuje se upotreba samo proizvoda koji odgovaraju tipu motora. Samo tako može se jamčiti jamstvo proizvođača vozila. Zbog toga u Zoki servisu – BOSCH Car servis koristimo samo kvalitetna ulja u skladu sa specifikacijama i preporukama pojedinih proizvođača motora, kao i pripadajuće filtere, na primjer:

  • Motul
  • Bosch filter + gumice
Zamjena ulja i filtera - Zoki servis Karlovac - Bosch car servis
Zamjena ulja i filtera – Zoki servis Karlovac – BOSCH Car servis

Kada na servis zamjene ulja i filtera?

Proizvođači automobila i ulja u svojim specifikacijama navode da se ulje mijenja svakih 10 000 – 15 000 km, zavisno o viskoznosti samih ulja. Ako godišnje ne prelazite više od naznačenih kilometara preporuka je da se zamjena ulja odradi jednom godišnje najčešće prije tehničkog pregleda.

Za dug životni vijek motora

Ako redovno mijenjate ulje i filter, automobilu ćete osigurati dulji vijek trajanja i nesmetan rad motora. Stoga obratite pažnju na trenutno očitavanje brojača kilometara u vozilu i, ako je potrebno, provjerite razinu motornog ulja.

Naša usluga kod zamjene ulja

Naravno, stručnjaci za elektroniku u Zoki servisu – Bosch Car Service također preuzimaju resetiranje prikaza servisnih intervala. Također bilježe obavljene radove u servisnoj knjižici vašeg vozila. To Vam daje pregled kada treba doći do sljedeće izmjene ulja i filtra za vaš automobil.

Kupnjom ulja i filtera u našem servisu ostvari pravo na besplatnu ugradnju istih!

Naručite se za zamjenu ulja i filtera

Prepustite nam brigu oko Vašeg automobila