O nama

Kako smo počeli?

Automehaničarski obrt Zoki servis osnovan je 1991 godine. Od samih početaka uvidjeli smo da je ulaganje u radnike i opremu naš imperativ te su naši radnici neprestano na edukacijama i usavršavanjima.

Vrlo velik broj edukacija završene je u sklopu programa Bosch edukacija. Naša praksa je da zastupamo originalne autodijelove, mehanike, ovjesa, autoelektrike, sustava kočenja i svih ostalih dijelova renomiranih europskih proizvođača, koji su nerijetko prva ugradnja.

Također određen broj dijelova možemo ponuditi i u varijanti BER certifikata koji su financijski povoljniji, a tehnički zadovoljavaju sve parametre komponenti koje se ugrađuju u prvoj ugradnji.

Vizija

Vođeni vizijom da naši klijenti imaju cjelokupne ponude na jednome mjestu, prodaje originalnih dijelova i dijelova koji zadovoljavaju BER certifikat, pružanja najkvalitetnije usluge proširili smo ponudu usluga prema suvremenim europskim standardima; nudimo usluge servisa, najpreciznije kompjutorske dijagnostike, mehanike, kontrole ovjesa, popravka kočnica i pripreme vozila za tehnički pregled.

Misija

Naša je misija postizanje bezuvjetnog povjerenje naših klijenata, potpuna transparentnost, prilagodljivost potrebama naših kupaca, stvaranje sigurne okoline, podizanje vrijednosti i pouzdanosti Vašeg vozila. To jamčimo našom kvalitetom, brojnim certifikatima, organizacijom, brzinom i visoko postavljenim standardima.