Popravak kočionog sustava

Održavanje i popravak kočionih sustava

Savršen kočioni sustav bitan je ne samo za Vas već i za sve ostale sudionike u prometu. Budite sigurni i provjerite stanje svih dijelova sustava u redovitim intervalima, svako vozilo sadrži veliki broj dijelova koji su podložni prirodnom trošenju tijekom svakodnevne uporabe. Održavanje automobila u Zoki servisu jamči sigurnost. Provjeravamo stanje svih potrošnih dijelova kao što su kočione pločice, kočioni diskovi i tekućina za kočnice te obavljamo profesionalnu zamjenu kad god je to potrebno.

Popravak kočionog sustava - Zoki servis Karlovac - Bosch car servis
Popravak kočionog sustava – Zoki servis Karlovac – BOSCH Car servis

Reparacija diskova

Tijekom vremena dolazi do trošenja diskova, a samim time signale da nam je disk istrošen dobivamo tijekom kočenja gdje nam volan podrhtava i put kočenja se produljuje. Kako bih taj problem bio adekvatno riješen i kako bih Vi bili sigurni u prometu naša preporuka je da se diskovi adekvatno obrade tokarenjem. Ova metoda obrade diskova je prvenstveno sigurna i pouzdana ne zahtijeva velike troškove ulaganja, a produljuje životni vijek diska.

Kako vršimo tokarenje diskova?

Kako bih izvršili tokarenje diskova koristimo stroj PRO CUT, koji nam daje mogućnost da Vaš disk ne skidamo s automobila, a da je pritom savršeno obrađen. Vrijeme postave i pripreme diska za samo tokarenje je svega par minuta, a preciznost koju dobivamo tokarenjem odgovara potpunim prianjanjem pločica na površinu cijelog diska.

Ovim postupkom tokarenja diska, em što ste uštedjeli vrijeme produžili ste vijek Vašeg diska i vratili mu svojstva koja je tokom eksplantacije izgubio.

Naručite se na tokarenje diskova

Prepustite nam brigu oko Vašeg automobila

Geometrija kotača

Tijekom vožnje primijetili ste da Vam vozilo “vuče” u jednu stranu dok volan držite ravno? U Zoki servisu pronađite rješenje za Vaš problem i otklonite kvar u vrlo kratkom roku.

Uzroci koji dovode do potrebe za geometrijom kotača su:

  • različit tlak u gumama
  • zamjena guma ljetne/zimske
  • udarne rupe na kolniku
  • istrošeni dijelovi ovjesa